Accountmanager binnendienst

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij per direct op zoek naar een gedreven en ondernemende accountmanager binnendienst.

(meer…)

Het betreft de verkoop van displayadvertising op www.Marktplaats.nl

Functieomschrijving:

– Je benadert en adviseert klanten over de displaycampagnes  op Marktplaats.nl.
– Als accountmanager leg je contact met bestaande en potentiele klanten met een bijbehorende, haalbare omzetdoelstelling.
– De collega die wij zoeken is een topper op verkoopgebied of heeft de potentie om dit te worden.
– Je bent communicatief vaardig en in staat wensen van klanten te vertalen naar een passend advies binnen de mogelijkheden op Marktplaats.nl.
– Daarnaast ben je prestatiegericht en hebt een groot doorzettingsvermogen om je doelstellingen te realiseren.
– Je kunt zowel individueel als in teamverband uitstekend functioneren.

Profiel:
– Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
– Je hebt liefst een aantal jaren werkervaring in de internetmarketing
– Je bent dynamisch, gedreven, enthousiast en in staat om op meerdere niveaus contacten te leggen en te onderhouden bij (potentiële) klanten.

Aanbod:
Wij bieden het dynamische werkklimaat van een groeiende onderneming, een zelfstandige en uitdagende functie in een fulltime dienstverband en een aantrekkelijk basissalaris met prima provisieregeling.

Over Elma Online:
Elma Online is onderdeel van Elma Media Groep. Het bouwen en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige websites, webshops en webapplicaties beslaat een groot deel van onze dienstverlening. Daarnaast zijn we al 10 jaar trotse  partner van Marktplaats voor de verkoop van displayadvertising. Naast de sales hebben we binnen het MKB een reputatie opgebouwd als online media adviseur waarbij wij onze klanten o.b.v. behoefte custom-made displaycampagnes adviseren met als doel effectief bereik van haar doelgroep binnen Marktplaats.

Voor inhoudelijke vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Silvèr Snoek of  Trees van der Vaart, telefoon: (0226) 33 16 00.

Enthousiast over deze functie?
Herken je jezelf in deze omschrijving? Stuur dan je sollicitatiebrief en C.V.  naar t.vandervaart@elma.nl.