Adfiz Media

Adfiz is dé branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs. Leden van Adfiz zijn adviseurs op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financiële planning. De online en offline mediakanalen van Adfiz bieden u een geweldig bereik onder de onafhankelijke financieel adviseurs in Nederland. Profiteer van effectieve exposuremogelijkheden in het magazine Adfiz, op de website adfiz.nl en de bijbehorende digitale nieuwsbrief.

Adfiz Magazine

Een fraai vormgegeven magazine met interviews, achtergrondverhalen en verdieping van thema’s. Het magazine wordt geadresseerd op naam verzonden naar de directeuren/eigenaren van de onafhankelijk financieel adviesbureaus.
Oplage: 1.550
Frequentie: drie keer per jaar.

Digitale nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief krijgen ruim 1.800 abonnees één keer per week automatisch een overzicht van de meest actuele, relevante, opvallende en interessante ontwikkelingen in het vakgebied.

www.Adfiz.nl

De website biedt adviseurs en belangstellenden de laatste : updates vanuit het vakgebied aan de hand van nieuwsberichten, achtergronden, feiten en cijfers en overige relevante vakinformatie.

Unieke bezoekers per maand: 9.000

Wilt u ook effectief uw doelgroep bereiken?

Dat kan! Wij hebben voor u een crossmediaal aanbod waarmee u onder de aandacht komt van financieel adviseurs.