Bereik uw leden middels de juiste communicatiemiddelen

Dankzij de moderne technologieën van tegenwoordig kunt u altijd met uw leden in verbinding staan. Doe er uw voordeel mee en realiseer een effectief bereik om leden te behouden én te werven. Speel in op hun digitale gedrag en alle bijbehorende trends.

(meer…)

Connected Life

Onderzoeksbureau TNS NIPO wijdde een studie aan het digitale gedrag van 60.500 internetgebruikers in 50 landen. Met deze studie, Connected Life, toont zij aan hoe technologie het leven van consumenten (en dus leden) over de hele wereld verandert en hoe mensen online verbonden zijn. De uitkomsten van de studie bieden u handvatten om heel gericht uw online marketingstrategie op te zetten of te optimaliseren.

De studie is dit jaar voor de vierde keer uitgevoerd. Op basis van de resultaten en die van voorgaande jaren zijn digitale trends gesignaleerd. Zo blijkt 37% van de internetgebruikers zijn mobiel te checken voor het opstaan. Dat gegeven maakt het zinvol ’s morgens vroeg al nieuws of andere interessante informatie te publiceren. Die informatie moet vervolgens wel op elk scherm te bekijken zijn: sites moeten absoluut responsive zijn. Daarbij is het zinnig video in te zetten: naar verwachting bestaat in 2017 69% van het internetverkeer uit videocommunicatie.

Meer weten over de trends? Bekijk ze op deze infographic Connected Marketing.