BNA wint eerste DNA award

DNA (De Nederlandse Associatie) heeft de eerste DNA award uitgereikt aan BNA en deze vereniging uitgeroepen tot Vernieuwer 2016.

Fred Schoorl, directeur van de Branchevereniging van Architecten noemt de award een aanmoediging voor doorgaande ontwikkeling in de toekomst. BNA is als winnaar gekozen door de deelnemers aan het DNA jaarcongres uit een top vier die vooraf door een jury is bepaald.

(meer…)


Uit het juryrapport

BNA heeft in een enorm moeilijke periode de leden in een proces meegenomen van dominante oriëntatie op de culturele bijdrage van het vak architectuur naar ondernemerschap met oog voor de mogelijkheden om toegevoegde waarde te leveren als partner in het hele bouwproces, van ontwerp tot onderhoud en renovatie. De vereniging heeft de overstap gemaakt van beroepsorganisatie naar brancheorganisatie. Een actueel thema ook voor andere beroepsorganisaties.

Deze vernieuwer maakte een hele goede analyse van het probleem en durfde voorop te lopen, de nek uit te steken. Had het lef om in een moeilijke tijd niet het krimp- maar vooral het groeiscenario centraal te stellen in de ontwikkeling van de vereniging. Een gamechanger volgens de jury.

Elma is de mediapartner van de BNA. Naast het verzorgen en exploiteren van de media, binden wij ook strategische partners aan de BNA. De samenwerking met deze partners versterkt de koers van de BNA, die toekomstgericht en aanvullend zijn voor de veranderingen waar de branche dagelijks mee te maken heeft.

(Bron: vm-online.nl)