De 1e spreker voor de Elma Inspiration Day 2016 #1 is bekend.

De eerste spreker voor de Elma Inspiration Day in 2016 is bekend! Op 14 april is Wouter Kleinsman een van de gerenommeerde sprekers die u deze keer inspireren rond het thema communicatiestrategie. Kleinsman is expert in online marketing en heeft een passie voor social-mediamarketing, mediapsychologie en hoe mensen zich bewegen via het web.
(meer…)


Tijdens de social-mediasessie neemt Wouter Kleinsman u mee in de wereld van social-mediamarketing. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laat Wouter u zien hoe u in 5 stappen de social-mediastrategie opzet. Geen zweverige verhalen maar punten waar u de volgende dag direct mee aan de slag kunt gaan. Het belooft een interactieve sessie te worden die naast inspirerend tevens ook leuk is en waarbij Wouter ervoor gaat zorgen dat u na zijn sessie direct aan de slag wilt gaan met het opzetten en uitvoeren van uw eigen social media strategie.

Wouter Kleinsman is zelfstandig ondernemer met een passie voor online marketing, social-mediamarketing, mediapsychologie en hoe mensen zich bewegen via het web. In zijn vroege jaren had hij al een voorliefde voor online marketing en om zijn kennis te vergroten nam hij deel aan congressen, internationale trainingen en las vele boeken.

Wat Wouter in de afgelopen jaren merkte, is dat je als online marketeer niet stil mag zitten omdat er dagelijks zoveel veranderingen plaatsvinden. Niet enkel veranderingen in de uitbreidingen van vele online kanalen, maar juist ook hoe mensen zich online oriënteren, de verandering in hun gedrag en de belangen die veranderen. Als online marketeer en tevens spreker is het Wouter’s zijn doel om u te helpen bij het vinden van uw doelgroep, deze te verstaan, aan te spreken en te beïnvloeden. Als online marketeer en tevens leergierige passionist zit hij geen enkele dag stil.

Hij is continu bezig met het uitbreiden van zijn kennis zodat hij uw vereniging online kan positioneren en van de belangrijkste technieken en strategieën kan voorzien in deze snelle digitale wereld.
Op 14 april vindt de Elma Inispiration Day plaats.
Heeft u zich nog niet aangemeld? Meld u kosteloos aan via marketing@elma.nl.