De zomer begint stralend met De Elma Summer Tour 2018

Smeer u goed in en zet uw zonnebril op, want deze zomer begint stralend met de Elma Summer Tour. Speciaal voor u, als bijzondere relatie van ons bedrijf, organiseren wij een heerlijke dag in onze Langedijkse achtertuin, waarbij genieten, beleven, ontspannen netwerken en vooral u centraal staan.

(meer…)

Op 22 juni, de dag met de meeste lichturen, nodigen we u uit voor een vaartocht door het schitterende Duizend Eilandenrijk, een omvangrijk en uniek watergebied en tevens bakermat van de Langedijkse tuinbouw. We ontvangen u met een kopje koffie bij de wereldberoemde en oudste veiling ter wereld: de BroekerVeiling. Daar start de vaartocht door het wonderschone stukje Langedijk en sluiten we De Elma Summer Tour af met een lunch, waar volop de gelegenheid is om elkaar verder beter te leren kennen.

Zonniger kan uw zomer toch niet beginnen? Dus stap aan boord bij De Elma Summer Tour en maak uw komst kenbaar door een mail te sturen naar marketing@elma.nl. Dan bent u verzekerd van een nuttige en vooral aangename eerste zomerdag.

U komt toch ook?

Programma:

10.30 – 10.45 uur            Ontvangst bij Museum Broekerveiling
10.45 – 11.15 uur            Opening en ontvangst met koffie en thee
11.15 – 13.00 uur            Vaartocht Duizend Eilandenrijk
13.00 – 15.00 uur            Lunch en netwerkgelegenheid

Meld u gratis aan door een mail te sturen naar marketing@elma.nl >>