Display advertising op Marktplaats: slimme zet

E-shoppen groeit nog steeds in populariteit. Tussen 2005 en 2014 steeg het percentage internetgebruikers die online shoppen van 50 naar 77 procent, becijferde het CBS. Een online platform als Marktplaats biedt adverteerders de mogelijkheid om zichtbaar te zijn voor mensen die zich in de aankoopfase bevinden.

(meer…)

Online communicatie

Ruim 7 miljoen
Marktplaats.nl groeit nog steeds: met ruim 7 miljoen koopgerichte bezoekers per maand is Marktplaats het grootste Nederlandse E-commerce- en handelsplatform. Dagelijks bezoeken 1.3 miljoen mensen de site, terwijl er dagelijks zo’n 9 miljoen advertenties van particulieren en bedrijven op staan.

Exclusieve partner
Elma is er trots op al negen jaar exclusief partner van Marktplaats te zijn voor de sales van display advertising. Wij bieden online adverteerders slimme oplossingen voor doelgroepsegmentatie en targeting. 

Ook uw banner op Marktplaats?
Voor adverteerders is het dan ook buitengewoon interessant om daar zichtbaar te zijn. Bezoekers van Marktplaats.nl hebben tenslotte al de intentie om te kopen. Het is dé plek om uw organisatie of product met een banner bij specifieke doelgroepen onder de aandacht brengen. Weten wat Elma hierin voor u kan betekenen? Neem dan eens contact op met ons Marktplaats-team  marktplaats@elma.nl.