Elma Inspiration Day Verenigingscommunicatie: zet uw vereniging op de kaart

Positionering van uw vereniging, bepaling van doelgroepen, aandacht voor uw standpunten, ‘share of voice’ creëren én kiezen voor effectieve communicatiekanalen: dat staat centraal tijdens de Elma Inspiration Day.

(meer…)

De Elma Inspiration Day vindt plaats op donderdag 26 oktober 2017 in Mechelen (België). Schrijf nu in voor dit inspirerende event!

Wij zijn er trots op wederom bevlogen sprekers te kunnen presenteren die hun visie en ervaringen graag delen met verenigingsprofessionals:

Luc Ardies, algemeen directeur van de UNIZO Winkelraad, de koepel van diverse brancheverenigingen actief in de retail. UNIZO is de Vlaamse organisatie van kmo’s (zoals MBK in Nederland). Luc is socioloog, behaalde een bijzondere licentie in de communicatiemedia aan de Katholieke Universiteit Leuven en schreef het boek ‘Succesvol verenigingsmanagement in 5 stappen’. Luc geeft deelnemers aan de Elma Inspiration Day direct bruikbare tools om hun vereniging op de kaart te zetten.

Margriet de Groot van Netwerkapp. Innovatie is haar drijfveer. Samen met collega Elma Bassa bedenkt en ontwikkelt zij nieuwe producten en concepten die leiden tot betere, eenvoudigere processen, duurzame producten of ketenoptimalisatie. Zo hebben zij de Netwerkapp ontwikkeld, die u als beroepsvereniging eenvoudig laat communiceren met uw leden en hen onderling in verbinding brengt. Een volledig nieuw concept waarover u alles verneemt op de Elma Inspiration Day.

Over het event
De Elma Inspiration Day is een event met inspirerende thema’s voor bestuurders, verenigingsmanagers en communicatieprofessionals van branche- en beroepsorganisaties. Leer van succesverhalen van branchegenoten, ontvang handige tips en tricks van mediaprofessionals en wissel van gedachten met collega’s.

Kom ook inspiratie opdoen, ervaringen uitwisselen en kennisdelen!

Tijdstip: donderdag 26 oktober a.s. van 13.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Mechelen Campus
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen

Inschrijven
De voorinschrijving is inmiddels geopend. Meld u nu aan voor de Elma Inspiration Day via a.devulder@elma.be.

Deze dag wordt kosteloos aangeboden aan onze relaties. Bij een no-show wordt € 25,- in rekening gebracht i.v.m. de catering.