Bni verbindt leden met de community app

Snel, direct en op elk moment met uw leden communiceren en hen met elkaar verbinden? Dat kan met de Netwerkapp. De Bni introduceert de app begin juni bij haar leden.

(meer…)

“Daarmee bieden wij hen de mogelijkheid om onderling kennis uit te wisselen over specifieke onderwerpen, zoals ontwerpen voor zorginstellingen, herbestemming en nieuwe regelgeving”, zegt Annemiek Teesing, bureaucoördinator Bni. De Bni is enthousiast over de app.

“Een van de belangrijkste redenen om lid te worden van de vereniging is kennisuitwisseling, vandaar de keuze om dit platform in te zetten. Daarnaast gaan we het breder inzetten voor events die we organiseren, zoals de bni prijs, kennismiddagen en komende jubileumevenementen in 2018, waar ook niet-leden kunnen aanhaken”, aldus Annemiek Teesing.

De Netwerkapp Community is een nieuw product van Elma Media. Het is de perfecte online tool als het gaat om (ver)binden en behouden van leden.  Leden komen er  gemakkelijk met elkaar in contact en delen er snel kennis en expertise.

Voordelen
Deelnemers aan de Elma Inspiration Day op 6 april jl. maakten al kennis met de Netwerkapp, die in twee varianten beschikbaar is: de meest complete app Netwerkapp Community, waar leden het hele jaar met elkaar kunnen communiceren en Netwerkapp event, die speciaal is ontwikkeld om tijdens events en congressen in te zetten. De reacties op de app waren positief, vanwege de vele mogelijkheden en voordelen:

•Meer kennisdeling en verbinding
•Eenvoudig contact leggen
•Snel aankondigen van activiteiten/evenementen plus aanmeldmogelijkheid
•Alles monitoren: snel inzicht in trending topics
•Inrichten van themagroepen
•Nieuwsberichten versturen
•Stimuleert interactie tijdens congres/bijeenkomst

De app is beschikbaar voor Android, iOS en Windows en uitvoerbaar in elke huisstijl. Meer weten? Mail of bel met Ellen Dekker via e.dekker@elma.nl of 06-12 93 29 09.