Elma ondersteunt verenigingen in Coronacrisis


Sinds de Corona uitbraak in Nederland staan alle branche- en beroepsverenigingen hun leden bij door hen te adviseren over de mogelijke gevolgen effecten van de coronacrisis. De verengingen zetten alles op alles om vragen te beantwoorden en hun leden te ondersteunen in deze “nieuwe werkelijkheid”. (meer…)

Juist nu kunnen verenigingen hun toegevoegde waarde tonen door de belangen van hun leden te behartigen en de leden individueel te adviseren.

Om bij de (potentiele) leden en bij politiek Den Haag zichtbaar te zijn, staan wij voor uw klaar op meerdere fronten. Er zijn verenigingen die ons advies vragen over de wijze waarop zij het efficiëntste met hun leden kunnen communiceren over de coronacrisis, er zijn verenigingen die ons verzoeken om een speciale corona uitgave te publiceren, er zijn verenigingen waarvoor wij een QuickScan verzorgen zodat zij inzicht krijgen in de gevolgen en mogelijke effecten van voor hun leden etc.

Weet dat óók wij voor uw vereniging klaar staan en snel kunnen schakelen. U kunt als mediapartner juist nu op ons rekenen.