Geslaagde operatie: Medische Innovatiespecial

Hoe inspireert en informeert de Nederlandse Vereniging van bestuurders in de zorg (NVZD) haar leden? Met de Medische Innovatiespecial. Met deze special brengt de NVZD zorgbestuurders op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen en innovaties. Elma ontwikkelde het gehele concept en verzorgde de exploitatie van de special van A tot Z. (meer…)

De mediastrategen van Elma constateerden een veranderde informatiebehoefte  onder de NVZD-leden. Dit resulteerde in de ontwikkeling van een special: de Medische Innovatiespecial. De special  is gericht op beslissers in de gezondheidszorg:  directeuren, managers, commissarissen en leden van Raden van Bestuur. Elma verzorgt de volledige vormgeving, productie, redactie en exploitatie van deze special.

Sinds 2005 is Elma mediapartner van de NVZD. Dankzij onze jarenlange ervaring in de medische sector hebben wij haar adverteerdersmarkt volledig in kaart. Door de wensen en behoeften van adverteerders te vertalen naar nieuwe commerciële proposities, zijn wij erin geslaagd deze uitgave kostendekkend te realiseren voor de NVZD.

Ook een special uitgeven? Vraag eens naar de mogelijkheden. Een dergelijke uitgave helpt u onbetwist om leden te binden en nieuwe leden te werven.