Het eerste 3D-geprinte gebouw van Europa staat straks bij Airport Teuge

Centre4Moods B.V. gaat het eerste 3D geprinte gebouw van Europa realiseren! Dit baanbrekende pand zal naast het awardwinnende belevingshotel De Slaapfabriek worden gebouwd en zal als bijzondere vergaderruimte een mooie aanvulling worden op de bestaande faciliteiten.

(meer…)

Elma Media is mediapartner van dit innovatieve bouwproject
Teuge, 4 november 2016

Een vergaderbelevingsconcept “wat ertoe doet”!
Centre4Moods B.V. gaat het eerste 3D geprinte gebouw van Europa realiseren! Dit baanbrekende pand zal naast het awardwinnende belevingshotel De Slaapfabriek worden gebouwd en zal als bijzondere vergaderruimte een mooie aanvulling worden op de bestaande faciliteiten. Niet alleen het pand en de manier van bouwen is bijzonder, ook het interieur zal baanbrekend zijn. Vergaderen bij de nieuwe locatie van de Slaapfabriek, de Vergaderfabriek, wordt een beleving. Aan de basis hiervan staan ‘Moods’; een combinatie van surround video, geluid, geur en presentatietechnieken die de beleving aan de binnenkant van het gebouw versterken.

De missie van de Slaapfabriek: droom niet je leven, maar leef je droom is sinds de aankomst van de eerste gasten op 3 juli 2009, een veel gebruikt thema tijdens vergaderingen en trainingen in de Slaapfabriek. In de Slaapfabriek is een omgeving gecreëerd waar de gast zich thuis voelt, aandacht voor is en waar met veel zorg is gekeken naar de inrichting en de omgeving. Doen waar je goed in bent, in je eigen kracht staan, ertoe doen, dat zijn dingen die de eigenaren superbelangrijk vinden.

Wist u dat…
Er met 3D-printen een vermindering van 40% Co2 uitstoot gerealiseerd kan worden en dat het zorgt voor 75% minder afval in de bouw.

Crowdfunding
Voor de realisatie van het pand en de ontwikkeling van de eerste Moods is een investeerderscampagne gestart. Binnen één week is al meer dan 20% binnengehaald. Investeerders ontvangen jaarlijks 6,5% rente en er is een stevige set aan zekerheden overeengekomen. Investeerders wordt de mogelijkheid geboden om al vanaf EUR 1.000,= mee te doen.

Investeren?
Wilt u ook investeren in dit baanbrekende project? Lees dan verder op onze website en investeer direct. Voor vragen kunt u contact opnemen met Investment Manager Arne van Ophem: avanophem@nlinvesteert.nl of 06-202 96 111.

Centre4moods B.V is enorm blij dit te mogen realiseren met:

collage_3dPrint