Hoe creëert u actieve en betrokken leden en op welke wijze kunt u klant/lid waarde ontwikkelen?

Op welke wijze creëert u actieve en betrokken leden? Hoe zorgt u ervoor dat passieve leden uw ambassadeurs worden? Het begint met het inzichtelijk krijgen van de commitmentcurve en de loyaliteitsladder, zodat u weet wat de drijfveren van uw leden zijn.  Pas dan kunt u de “desires” omzetten in “needs”.

(meer…)

Nicole van Dinteren is Marketing Consult en daarnaast sinds 19999 verbonden aan de Hogeschool Inholland als docent Marketing. Tijdens deze sessie neemt Nicole u mee in een aantal theoretische modellen die tot inzicht leiden en wisselt deze af met diverse inspirerende praktijkvoorbeelden.

De Elma Inspiration Day is een regelmatig terugkerend event met steeds een nieuw, inspirerend thema voor bestuurders, verenigingsmanagers en communicatieprofessionals van branche- en beroepsorganisaties. Deze keer komen prangende vraagstukken rondom het thema ‘Het creëren van actieve en betrokken leden. Van lid naar ambassadeur.’ uitgebreid aan bod. Leer van succesverhalen van branchegenoten, ontvang handige tips en tricks van mediaprofessionals en wissel van gedachten met collega’s.

Nog niet aangemeld? Meld u nu gratis aan via marketing@elma.nl.
De Elma Inspiration Day vindt plaats op donderdag 6 april van 13.00 tot 17.00 uur bij de NBA in Amsterdam. Bij een no-show wordt € 25,- in rekening gebracht i.v.m. de catering.