HP Nederland is de nieuwe partner van de BNA

HP Nederland is een nieuwe partner van de BNA. Daarmee krijgt de BNA extra middelen voor de programma’s van de branchevereniging. De dagelijkse samenwerking ligt in handen van één van de grootste Utrechtse dienstverleners op het gebied van IT: H&R Automatisering. De leden van de BNA krijgen de mogelijkheid om in de toekomst op een laagdrempelige manier it-advies in te winnen en hardware en software af te nemen.

(meer…)

Architecten eisen steeds meer computerrekenkracht om hun ontwerpen te kunnen tekenen op hun machines. De software biedt steeds meer mogelijkheden en de architecten willen steeds sneller kunnen werken om de markt bij te kunnen benen en de concurrentie een stap voor te zijn. De samenwerking versterkt dan ook de koers van de BNA om partners aan zich te binden, die toekomstgericht en aanvullend zijn voor de veranderingen waar de branche dagelijks mee te maken heeft.

BNA-directeur Fred Schoorl licht toe: “De samenwerking helpt ons met de programma’s voor de branche. We hebben onze partner HP gevraagd exclusief voor onze leden kennis en kunde ter beschikking te stellen. H&R automatisering is daarbij het aanspreekpunt.”

Business manager Value, Services & Mobility van HP Nederland Chris kerker: “Als HP bouwen we al tientallen jaren computerhardware die door designers, animatoren, fotografen en vooral ook door architecten gebruikt wordt. Overal ter wereld. Deze kennis willen we graag delen. We zijn trots samen te werken met zo’n grote koepelorganisatie.”

Adjunct directeur H&R Automatisering Roy Zwiep: “Als adviespartij en leverancier helpen wij bedrijven al jaren om de juiste hardware te kiezen. Wij helpen mensen uit de creatieve sector om hun wensen te vertalen naar fysieke hardware. Het is vooral de kunst niet meer af te nemen dan je nodig hebt. En dat doe je door systemen op maat samen te stellen.”