Jarig KVNR met Elma Media in zee voor jubileumlogo

Een jubileum vraagt om een logo met een feestelijk tintje. Voor de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) ontwikkelden de ontwerpers van Elma Media een jubileumlogo dat haar 25-jarig bestaan extra onderstreept. De bestaande huisstijl kreeg een subtiele toevoeging: een extensie  die het collectieve aspect van de vereniging symboliseert zet en het logo extra krachtig maakt.

(meer…)

Wij zijn er trots op een bijdrage te hebben geleverd aan het jubileum van de KVNR, dat een kwarteeuw geleden ontstond doordat de Koninklijke Nederlandse Redersvereniging en de Vereniging van Nederlandse Reders in de Kleine Handelsvaart hun krachten bundelden. Ze gingen samen verder in de nieuw opgerichte KVNR. De KVNR behartigt de belangen van in Nederland gevestigde bedrijven die schepen op zout water exploiteren, ondersteund door zoveel mogelijk geassocieerde leden. Momenteel zijn meer dan 400 reders aangesloten (zo’n 95 procent van de Nederlandse rederijen).

Wilt u uw huisstijl ook uitbreiden voor een feestelijke gelegenheid of het gewoon eens laten opfrissen? Onze huisstijlexperts staan garant voor verrassende, aansprekende ontwerpen.