Kan uw vereniging extra inkomsten gebruiken?

Veel verenigingen kampen met een dalend ledenaantal. Het is daarom essentieel leden te binden en potentiële leden te werven. Bijvoorbeeld met een informatieve nieuwsbrief of een fraai  magazine. Maar dan wel op basis van een goede communicatiestrategie.  Lukraak lanceren is zinloos.

(meer…)

Elma is specialist in het uitstippelen van sterke communicatiestrategieën op maat. Daarbij zorgen wij ervoor dat uw investering wordt terugverdiend:  wij genereren extra inkomsten voor uw vereniging. Voor u wel zo prettig, in deze tijd waarin begrotingen van verenigingen onder druk staan. Voor diverse verenigingen heeft onze aanpak, ondanks een dalende advertentiemarkt, tot een inkomstenstijging geleid.

Succesvol exploiteren
Voor diverse verenigingen exploiteren wij al jaren met succes hun media. Door ook uw media te exploiteren en toeleveranciers een platform te bieden om onder de aandacht te komen bij uw leden, kunnen wij ook voor u extra inkomsten genereren.

Bent u op zoek naar een bureau dat adverteerders kan overtuigen van de waarde van uw communicatiemix? Een bureau dat relevante adverteerders weet te binden en te boeien? Wij zijn ondernemend en zijn altijd op zoek naar hoe het nog beter kan. Wij werken met een Noord-Hollandse nuchterheid en zijn een betrouwbare partner voor zowel u als voor uw adverteerders. Het is immers ons gezamenlijk belang dat uw media goed gewaardeerd worden. Als uw media goed gelezen worden, is het voor adverteerders relevant om te adverteren. Wij denken mee, kijken verder en ontwikkelen samen met u nieuwe commerciële proposities.

Voor veel verenigingen stellen wij een dedicated salesteam samen. Door deze volledige focus kunnen wij nieuwe adverteerders aan uw media binden en een netwerk opbouwen van trouwe business partners voor uw vereniging. Zo zorgen we voor meer continuïteit in uw media inkomsten. Voor diverse verenigingen heeft onze aanpak, ondanks een dalende advertentiemarkt, tot een inkomstenstijging geleid.