Kennissessie 3dPrinten

Het eerste 3dGeprinte gebouw in beton in Europa zal medio 2017 in Teuge nabij het vliegveld verrijzen. De plannen zijn in volle gang en middels kennissessies worden de ervaringen reeds gedeeld. Cybe Construction, Van Wijnen en Witteveen & Bos hebben zich onlangs aangesloten als bouwpartner. Wilt u meer weten over dit initiatief en gelooft u ook dat 3dPrinten de toekomst van de bouw zal vervullen?

(meer…)

Belevingshotel De Slaapfabriek in Teuge realiseert het 3D geprinte gebouw in beton dat fungeert als vergaderlocatie. Met de laatste audiovisuele en andere technieken wordt er een spectaculaire virtuele omgeving gecreëerd, zoals Central Park New York, inclusief geluid en geur. Dit vraagt om een gebouw met een uniek exterieur én interieur. Een ontwerp dat iconisch is en past binnen de normen en waarden van de opdrachtgever op het gebied van duurzaamheid. Om dit te realiseren is gekozen voor 3D printen. Naast snelheid en vormvrijheid heeft het als voordeel dat duurzamer kan worden geproduceerd dan bij een traditioneel betonnen gebouw. Het wordt gerealiseerd door Cybe Construction, Witteveen & Bos, Van Wijnen en de architect Pim van Wylick van de Form Foundation.

Hoe stelt u vast wat 3dPrinten voor uw bedrijf kan betekenen, zodat u goed onderbouwd keuzes kunt maken met oog op de toekomst? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de Introductie Kennissessie 3dPrinten in de bouw georganiseerd door Revelating en Elma Media op donderdag 3 november. Tijdens deze middag gaan we uitgebreider in op wat 3dPrinten is en hoe deze techniek de bouw en andere industrieën zal veranderen in de toekomst.

U kunt zich aanmelden via info@elma.nl.

Kosten: €45,-
Aanvangstijd: 14.30 uur
Einde kennissessie: 18.00 uur
Locatie: Keizelbos 1, 1721 PJ Broek op Langedijk

Lees hier het volledige artikel over het eerste 3dGeprinte gebouw in Europa.