Klant aan het woord

In iedere editie van de nieuwsbrief laten wij een klant aan het woord. In deze nieuwsbrief vertelt John van de Velde van Rabobank Alkmaar e.o. over hun zichtbaarheid in het Regio Alkmaar Magazine (RAM).

(meer…)

1) Wat is Rabobank Alkmaar e.o. precies voor bedrijf?
”Rabobank Alkmaar e.o. is een financiële dienstverlener met een coöperatieve basis. Vanuit onze coöperatieve gedachte verbinden we mensen en delen we kennis.

2) In welke uitgave zijn jullie naar voren gekomen?
”Onze doelgroep betreft zowel particulieren als ondernemers uit Alkmaar en omstreken. De uitgave waarin wij naar voren komen is Regio Alkmaar Magazine (RAM). RAM sluit goed aan bij onze zakelijke doelgroep die we willen bereiken.”

3) Wat zijn uw belangrijkste redenen om in print te adverteren? 
”Print is (of beter gezegd: blijft) een mooie aanvulling op de online communicatiemiddelen. Lezers willen soms graag een blad in handen hebben om het eens ‘rustig’ door te nemen of te bladeren op een moment dat het hen uitkomt. Dit is bijvoorbeeld ook een van de redenen waarom wij van ons digitale ledenmagazine, weer zijn overgestapt naar een papieren ledenmagazine.”

4) Hoe verloopt de samenwerking met Elma?
”De samenwerking met Elma verloopt prima. Met mijn contactpersoon Rob Stavenuiter heb ik regelmatig contact en hij schakelt met mij wanneer de deadlines voor het aanleveren van materiaal er weer aan komen en informeert hierbij naar onze wensen.”

Het (RAM) is hét zakenblad voor ondernemers, bestuurders en instanties in Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo en Langedijk. Wilt u gericht onder de aandacht komen bij deze doelgroep? U kunt contact opnemen met Rob Stavenuiter, r.stavenuiter@elma.nl of
0226 33 16 38