Kom ook naar Elma Inspiration Day!

Hoe creëert u actieve en betrokken leden? En hoe zorgt u ervoor dat passieve leden uw ambassadeurs worden? Inspiratie opdoen, ervaringen uitwisselen en kennisdelen hierover: dat is de insteek van de Elma Inspiration Day op donderdag 6 april van 13.00 tot 17.00 uur. Deze dag wordt kosteloos aangeboden aan onze relaties.

(meer…)

De Elma Inspiration Day is een regelmatig terugkerend event met steeds een nieuw, inspirerend thema voor bestuurders, verenigingsmanagers en communicatieprofessionals van branche- en beroepsorganisaties. Deze keer komen prangende vraagstukken rondom het thema ‘Het creëren van actieve en betrokken leden. Van lid naar ambassadeur.’ uitgebreid aan bod. Leer van succesverhalen van branchegenoten, ontvang handige tips en tricks van mediaprofessionals en wissel van gedachten met collega’s.

Sprekers
Eén van de sprekers is Erica Looren de Jong – Engelander, hoofd Communicatie & Ledenservice van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Zij vertelt hoe de NBA actieve en betrokken leden creëert. In 2015 is de communicatiemix volledig gerestyled. Erica vertelt wat de beweegredenen waren en wat voor effect dit heeft op ledenbinding.

Locatie
Om een kijkje in de keuken te geven, vindt het event dit keer plaats bij de NBA in Amsterdam.

Inschrijven
De voorinschrijving is inmiddels geopend. Meld u nu aan voor de Elma Inspiration Day bij Dorine de Vries via marketing@elma.nl. Het volledige programma ontvangt u binnenkort.
Deze dag wordt geheel kosteloos aangeboden aan onze relaties. Bij een no-show wordt € 25,- in rekening gebracht i.v.m. de catering.