Kom ook naar Elma Inspiration Day 2017 #2!

Hoe kunt u uw vereniging het best positioneren? En hoe zorgt u ervoor dat u bekend wordt onder uw doelgroep en uw boodschap via de juiste kanalen overbrengt? Dat staat centraal tijdens de Elma Inspiration Day op donderdag 26 oktober van 13.00 tot 17.00 uur. 

(meer…)

Kom ook inspiratie opdoen, ervaringen uitwisselen en kennisdelen! Deze dag wordt kosteloos aangeboden aan onze relaties.

Hoe wilt u uw vereniging positioneren? Bij welke doelgroepen wilt u bekend zijn? Hoe krijgt u aandacht voor uw standpunten of hoe creëert u uw ‘Share of Voice’? En: via welke kanalen kan uw vereniging haar boodschap het best overbrengen? Op deze vier vragen krijgt u antwoord op de Elma Inspiration Day op donderdag 26 oktober van 13.00 tot 17.00 uur in Mechelen, België.

De Elma Inspiration Day is een regelmatig terugkerend event met steeds een nieuw, inspirerend thema voor bestuurders, verenigingsmanagers en communicatieprofessionals van branche- en beroepsorganisaties. Deze keer komen prangende vraagstukken rondom het thema ‘Verenigingscommunicatie: zet uw vereniging op de kaart’ uitgebreid aan bod. Leer van succesverhalen van branchegenoten, ontvang handige tips en tricks van mediaprofessionals en wissel van gedachten met collega’s.

Sprekers
Luc Ardies is Algemeen Directeur van de UNIZO Winkelraad, de koepel van diverse brancheverenigingen actief in de retail. UNIZO is de Vlaamse organisatie van kmo’s of mkb. Luc is socioloog en behaalde een bijzondere licentie in de communicatiemedia (Kath. Universiteit Leuven). Hij is tevens auteur van het boek ‘Succesvol verenigingsmanagement in 5 stappen’. Deelnemers aan de Elma Inspiration Day krijgen direct bruikbare tools om hun vereniging op de kaart te zetten.

Locatie:
Dit keer vindt de Elma Inspiration Day plaats in België. Het adres is:

Mechelen Campus
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen

Tijdstip:
Donderdag 26 oktober van 13.00 tot 17.00 uur

Inschrijven
De voorinschrijving is inmiddels geopend. Meld u nu aan voor de Elma Inspiration Day bij André de Vulder via a.devulder@elma.be .

Deze dag wordt geheel kosteloos aangeboden aan onze relaties. Bij een no-show wordt € 25,- in rekening gebracht i.v.m. de catering.

Let op: Dit keer vindt het event in Mechelen (België) plaats.