Modint introduceert LIGHT-lidmaatschap voor kleine bedrijven

Modint, brancheorganisatie voor de mode- en textielsector, introduceert Modint LIGHT. Dit speciale lidmaatschap is bedoeld voor kleine (startende)bedrijven en ZZP’ers in de sector. Zo kunnen kleinere ondernemers zich gemakkelijker aansluiten bij Modint en worden de voordelen, het netwerk en de diensten van de vereniging beter toegankelijk voor hen. (meer…)

Modint is een vereniging met ambitie, die samen met haar leden bouwt aan een waardevolle en gezonde toekomst voor de kleding- en textielsector. Hiervoor wordt sterk ingezet op de thema’s: innovatie, duurzaamheid, internationalisering en human capital. “Wij zijn van mening dat we bij de opbouw van deze toekomst ook de kleinere, opkomende en onafhankelijke ondernemer in de mode- en textielbranche moeten betrekken”, zegt Patric Hanselman, directeur van Modint. Vandaar Modint LIGHT. Dit geeft kleine ondernemers de kans zich bij ons netwerk en onze activiteiten aan te sluiten en tegelijkertijd verrijken zij het netwerk van Modint. In deze snel veranderende sector is het goed om kennis met elkaar te blijven delen.”

De bedrijven en ZZP’ers die zich bij Modint aansluiten via het LIGHT-lidmaatschap kunnen kiezen uit een aantal uren dienstverlening en specifieke informatievoorziening. Daarnaast kan gebruik worden gemaakt van de collectieve voordelen en kunnen seminars en workshops van Modint worden gevolgd.

Tijdens een verkennende ontmoeting met geïnteresseerden kwamen er heel wat ideeën op en werden vele contacten gelegd! De eerste overeenkomsten zijn inmiddels getekend.