Nieuw jaar, nieuwe website voor Elma!

De website van Elma heeft een ware metamorfose ondergaan. De nieuwe website heeft een moderne uitstraling en is volledig responsive en daarmee toegankelijk voor tablet en smartphone gebruikers.

(meer…)

Navigatiestructuur
Het openingsscherm van de website van Elma geeft als het ware een kijkje over de schouder van een medewerker. De weg door de website wordt vervolgd met wat Elma doet, heeft bereikt voor haar klanten, wie Elma is en wat onze klanten zeggen.

Naast de look en feel die volledig is aangepast, is ook de navigatiestructuur veranderd. Via het hoofdmenu vindt u gemakkelijk de hoofditems met onder andere, onze dienstverlening, een greep uit onze cases en het laatste nieuws uit de branche.

Belangrijkste pijlers
De belangrijkste pijlers van Elma zijn verdeeld over vier kerndiensten communicatiestrategie, mediaexposure, online marketing en mediacreatie. Deze zijn door de hele website terug te vinden als uitgangspunten.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen

Via de nieuwe website, twitter en Linkedin blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We delen onder andere relevante kennis en actueel nieuws. Blijft u liever per e-mail op de hoogte? Klik op de link en meldt u eenvoudig aan voor het laatste nieuws.

Tot Slot
Onze vernieuwde website is een volgende stap in onze dienstverlening. Wij wensen u veel online gebruik gemak toe en als er opmerkingen of vragen zijn, dan horen wij dat uiteraard graag. Via onderstaand formulier kunt u reageren.