Nieuwe uitgave: Het BNA Architecten Jaarboek 2014/2015

Eind september is het nieuwe BNA Architecten Jaarboek, het handboek voor opdrachtgevers verschenen. Dit Jaarboek van de Bond van Nederlandse Architecten bevat onder andere een uitgebreide beschrijving van architectenselecties, achtergrondinformatie van en over de BNA. Daarnaast biedt het BNA Jaarboek een podium voor leveranciers, toeleveranciers en andere partijen rondom architectuur om zich te profileren aan BNA-leden en opdrachtgevers.
(meer…)

BNA Architecten Jaarboek 2014 - 2015


Wie ontvangt deze uitgave

Het BNA Architecten Jaarboek wordt op naam verstuurd aan ruim 3.000 BNA-leden: de erkende architecten bureaus. Daarnaast ontvangen ruim 4.000 opdrachtgevers een exemplaar om zo een naadloze samenwerking te realiseren. Deze variëren van woningcorporaties, hoofden bouw- en woningtoezicht, tot grote bouwondernemingen alsook NEPROM-leden.

Wat biedt het Jaarboek 2014/2015

In het BNA Architecten Jaarboek wordt de initiële fase van het bouwproces volledig doorlopen. Vanaf het basisontwerp worden onderwerpen als uitvoering, aanbesteding, bestekken en de ondersteunende BNA-diensten voor zowel architect als opdrachtgever uitvoerig besproken. Een overzicht van alle BNA-leden per provincie en het uitgebreide (kwaliteits-) productenregister, zorgen er voor dat deze exclusieve uitgave veelvuldig ter hand genomen wordt. Bovendien zorgt de fotografische weergave van de nominaties en winnaars van de BNA Gebouw van het Jaarprijs ervoor dat de belangrijkste architectonische hoogstandjes van het jaar onder de aandacht komen bij de lezer.