NVP-magazine in een nieuw jasje

Het Netwerk voor HR Professionals (NVP) voedt en voert het vakinhoudelijke Human Resources-debat met innovatieve, sterke en kwalitatieve inzichten. Daarmee verrast en verbindt de NVP haar leden met kennis en inspiratie. Het is een ambitieus netwerk dat HR-Professionals in Nederland en daarbuiten bereikt (wil bereiken). (meer…)

Dat doet zij door het organiseren van onder andere live events en webinars waarvan de inhoud tot stand komt door leden en aangesloten kennispartners. Hiermee is de NVP als HR-community uniek in Nederland.

Via haar website, een groot social media netwerk en het NVP-Magazine, dat zowel in print en als in een online variant verschijnt, verspreidt de NVP HR-content.

Waarom een printmagazine?
Om de ambitie van het NVP te realiseren is een printmagazine essentieel. Naast alle online communicatiemogelijkheden maakt het magazine het HR-netwerk tastbaar en is het hèt platform waar verdiepings- en achtergrondverhalen HR-Professionals inspireren omdat die meer bieden dan facts & figures, namelijk Human Interest!

“Magazines hebben bewezen op deze manier van toegevoegde waarde te zijn voor verenigingen als een podium voor lezers en professionals en als verdieping en achtergrond. Daar waar 3 minuten online lees- en kijktijd ‘de max’ is, kan men in een magazine later verder lezen”, aldus Caroline Loomans.

Nieuwe look&feel

Elma Media sluit als nieuwe mediapartner goed aan op wat de NVP wenst en verwacht te realiseren met het magazine. Flair, inhoud en een vorm die past bij het NVP-netwerk van vandaag (anno 2020). Het magazine mag opvallen door verrassingselementen, moet verbinden en daarmee een vertrouwde kennispartner zijn voor iedere HR Professional.