LBBO slaat nieuwe weg in

Om haar leden te informeren, inspireren en te verbinden met toeleveranciers, kiezen veel organisaties voor de full service media-exploitatie dienstverlening van Elma. Zo ook de Landelijke Beroepsgroep voor Begeleiders in het Onderwijs (LBBO). Voor haar magazine Beter Begeleiden en de website lbbo.nl verzorgen wij de advertentieacquisitie.

(meer…)

LBBO: Landelijke beroeps Begeleiders in het Onderwijs

Als (crossmediaal) media-exploitatiebureau werken wij samen met onze opdrachtgevers aan het succesvol exploiteren van hun magazines, website en overige media. Daarbij is advertentieverkoop een belangrijk aspect. Met ruim 34 jaar ervaring in zowel print als online acquisitietrajecten beheersen wij dat vak tot in detail.

LBBO
“Als vereniging is het ons doel om onze leden te informeren, te inspireren en om kennis over te brengen. Om onze leden te bereiken is het belangrijk dat we media ontwikkelen die aansluiten bij de behoeften van de leden. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat leden ons magazine enorm waarderen en dat zij deze graag in een hogere frequentie willen ontvangen. De samenwerking met Elma biedt ons deze kans. Doordat Elma verbindingen legt tussen ons als vereniging, onze leden en de toeleveranciers, kunnen wij de stap maken om de frequentie te verhogen. Daarnaast inspireert en ontzorgt Elma ons en zijn wij ervan overtuigd dat onze media in goede handen is.”, aldus Hester Verhoef Directeur LBBO. 

LBBO heeft 4.000 leden en richt zich op vier beroepsgroepen / functies in het kleuter- en primair onderwijs: intern begeleiders, ambulant begeleiders, gedragsspecialisten en beeldbegeleiders. Voor haar magazine Beter Begeleiden – dat in 2015 vier maal verschijnt – en voor de digitale versie (die jaarlijks zeven keer verschijnt) daarvan, verzorgt Elma de commerciële uitingen.

Meer informatie?
Benieuwd naar de advertentiemogelijkheden in de LBBO media? Klik dan hier voor de factsheet of neem contact op via onderstaand contactformulier of bel  0226 – 33 16 00.