BiOND

BiOND is de onderwijsvereniging in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs voor decanen, mentoren, leerlingbegeleiders en zorgcoördinatoren.


Hoe inspireert en informeert BiOND haar leden? Met een door Elma Media ontwikkelde en gemoderniseerde communicatiemix! Naast de ontwikkeling en exploitatie van de BiOND-media, verzorgt Elma Media ook de werving voor de Dag van de Zorgcoördinator.

Uitdaging

BiOND is ontstaan door een samensmelting van twee verenigingen. Toen de twee verenigingen gingen fuseren, was het noodzakelijk dat er een nieuwe naam, huisstijl en communicatiestrategie zou komen.

Oplossing

Zij vroegen aan ons om een nieuwe corporate identity te ontwikkelen, inclusief een passende naam. Na meerdere gezamenlijke werksessies, is er een professionele en zakelijke naam naar voren gekomen die toch dicht bij de leden en het onderwijs ligt. Op basis daarvan hebben we een huisstijl ontwikkeld en een doorvertaling gemaakt naar de communicatiemiddelen.

Resultaat

Een vereniging die klaar is voor de toekomst. Met een mooie, frisse huisstijl en een magazine dat de lezer inspireert en verbindt. In een fusie is toch uiteindelijk de grootste uitdaging; hoe zorg je ervoor dat de verschillende leden zich herkennen in de nieuwe vereniging? We zijn ervan overtuigd dat dit goed is gelukt.

Recente projecten

Wilt u ook advies?