Over Elma

Wij zijn Noord-Hollandse mediaprofessionals met een focus op branche- en beroepsverenigingen. Als dé mediapartner voor verenigingen ondersteunen en ontzorgen wij u bij het werven, inspireren en binden van uw leden. We hebben ruim 40 jaar ervaring in het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van vakgerichte media.

Ons team van ruim 45 mediaspecialisten staat voor u klaar om ook voor uw vereniging of organisatie het optimale resultaat te bereiken. Benieuwd wat Elma voor u kan betekenen?

We zijn ondernemend en soms een tikje eigenwijs. We geloven in de kracht van samenwerken en zijn een betrouwbare partner. We zijn altijd op zoek naar hoe het nog beter kan. Wij werken hard en met plezier. We zijn helder en Noord-Hollands nuchter. Wij zijn Elma.

Molen weiland

Typisch Elma

Passie voor ons vak!

In dit tijdperk zijn professionele netwerken belangrijker dan ooit. Duurzaam succes vraagt  om samenwerking, kennisdeling en nieuwe manieren van verbinden. Wij geloven in de unieke rol van branche- en beroepsverenigingen. Nu en in de toekomst. Elma versterkt de waarde van uw vereniging met media die ertoe doen.

Visie

Visie

Nu en in de toekomst

Als ik naar mijn opgroeiende kinderen kijk, dan zie ik een parallel met het medialandschap. De verandering is dagelijks zichtbaar en inspringen op elke miniverandering is niet de beste keuze. Het gaat om balans. Een unieke beleving die elke dag energie geeft.

Michiel van Overbeek

Algemeen directeur

Onze klanten verdienen een gedegen advies om efficiënt hun doelgroep te bereiken. Dit vraagt om een professionele benadering en een aanbod van waardevolle media. Kwaliteit is continu verbeteren, iets wat we toepassen op onze producten, diensten en salesteam. Mijn uitdaging, ons gezamenlijke doel!

Silver Snoek

Silvèr Snoek

Commercieel Directeur

Reizen geeft mij energie & inspiratie. Het uitstippelen van een (media) strategie is voor mij net zo’n reis! Als ik uiteindelijk het resultaat zie waarbij de brug is geslagen met commercie, is het net alsof ik bij thuiskomst door het vakantiefotoboek blader met een glimlach op mijn gezicht!

Ellen Marijnissen-Dekker

Mediastrateeg

‘Goed werk, dat lever je niet in een handomdraai. Ik ben nogal een Pietje Precies en ik vind daarbij dat elke klant evenveel aandacht verdient. Daar koppel ik geen tijd aan.’

Martijn van der Wielen

Martijn van der Wielen

Grafisch vormgever
Trotse mediapartner van: