Praktijkcase: Op welke wijze creëert de NBA actieve en betrokken leden? Welke rol heeft de communicatiemix?

In 2015 is de communicatiemix van de NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) volledig gerestyled. Erica vertelt wat de beweegredenen waren en wat voor effect dit heeft op ledenbinding.

(meer…)

Erica Looren de Jong is Hoofd Communicatie & Ledenservice van de NBA. Zij is sinds 2006 verbonden aan de beroepsvereniging voor accountants.

De Elma Inspiration Day is een regelmatig terugkerend event met steeds een nieuw, inspirerend thema voor bestuurders, verenigingsmanagers en communicatieprofessionals van branche- en beroepsorganisaties. Deze keer komen prangende vraagstukken rondom het thema ‘Het creëren van actieve en betrokken leden. Van lid naar ambassadeur.’ uitgebreid aan bod. Leer van succesverhalen van branchegenoten, ontvang handige tips en tricks van mediaprofessionals en wissel van gedachten met collega’s.

Nog niet aangemeld? Meld u nu gratis aan via marketing@elma.nl.
De Elma Inspiration Day vindt plaats op donderdag 6 april van 13.00 tot 17.00 uur bij de NBA in Amsterdam. Bij een no-show wordt € 25,- in rekening gebracht i.v.m. de catering.