Dalton

Wij zijn de mediapartner van de NDV (Nederlandse Dalton Vereniging) voor de ontwikkeling én exploitatie van de totale mediaportfolio.

De Nederlandse Dalton Vereniging (NDV) is de vereniging voor alle erkende Daltonscholen. De vereniging biedt de scholen een platform voor het uitwisselen van kennis en ervaringen bij het vormgeven en verder ontwikkelen van het Daltononderwijs. Het Daltononderwijs is de meest populaire vorm van vernieuwingsonderwijs in Nederland.

 Exploitatie:

diensten-online-marketing11 (1)Verder maakt ons dedicated salesteam de NDV media rendabel door toeleveranciers een platform te bieden. Met onze proactieve benadering hebben wij de adverteerderskring uitgebreid en de adverteerders aan de NDV verder weten te binden.

Daarnaast zoekt Elma continu naar nieuwe commerciële mogelijkheden om de media zo relevant en interessant mogelijk te maken voor adverteerders.

Creatie:

magazineElma is verantwoordelijk voor de productie, vormgeving en distributie van DaltonVisie. Het magazine van de NDV dat 4 keer per schooljaar wordt uitgebracht. Ook de website Dalton.nl en de daarbij behorende digitale nieuwsbrief is vormgegeven en gebouwd door onze webdesigners.

De website van de NDV hebben wij nieuw leven ingeblazen zodat de website een modern gezicht heeft en de informatie eenvoudiger gevonden wordt. Het resultaat is een professionele website waarin de unieke en essentiële karaktereigenschappen van het daltononderwijs tot uiting komen. Kortom: Een website waarin de doelgroep zich herkent.