Montessori

Elma is al 17 jaar mediapartner van de Nederlandse Montessori Vereniging. Een succesvolle en hechte samenwerking waarin wij de NVM meenemen in het nieuwe medialandschap en zorgen dat uitgaven moderniseren en blijven aansluiten bij de veranderende ledenbehoeften .

De Nederlandse Montessori Vereniging (NMV) is de vereniging voor schoolbesturen, managementleden, schoolleiders en leraren op montessorischolen. De NMV heeft als missie: het bevorderen en (doen) ontwikkelen van opvoeding en onderwijs volgens de beginselen en werkwijzen van Maria Montessori en het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van het montessorionderwijs.

Creatie:

diensten-online-marketing11 (1)Elma verzorgt de complete productie, vormgeving, exploitatie en verspreiding van alle mediakanalen van de NMV. Deze media bestaan uit de website, de digitale nieuwsbrief en het magazine Montessori Mededelingen en de jaarlijkse uitgave: het Montessori Feitenschrift.

Als strategisch partner heeft Elma in samenwerking met de NMV het nieuwe Montessori Feitenschrift ontwikkeld. Wij hebben twee uitgaven gebundeld; het jaarverslag en een visiedocument. De uitdaging was om een leesbaar, hedendaags magazine te maken dat inspirerend en verfrissend is. Door leerlingen tekeningen te laten maken van de columnisten (hun juffen en meesters) en te vragen waar zij aan dachten bij moeilijke termen, bezorgden we de lezers een brede glimlach.

De beelden en quotes van de Montessori-‘praatjesmakers’ zorgden er voor dat de zakelijke informatie laagdrempeliger werd gemaakt. Dit heeft geresulteerd in een compleet vernieuwde jaaruitgave in een krachtige en eigentijdse vormgeving met een overzicht van belangrijke thema’s, visies en ambities uit het montessorionderwijs.

Exploitatie:
magazineDoor focus, aandacht en een sterk inzicht in de markt van toeleveranciers, weet Elma als geen ander hoe zij adverteerders kan binden aan de NVM media. Onze jarenlange ervaring binnen het onderwijs draagt bij aan een succesvolle exploitatie van de NVM media.

Ons salesteam signaleert en kent de wensen en doelgroepen van adverteerders en vertaalt deze naar passende commerciële proposities. Op deze manier creëren wij tevreden, trouwe en betrokken adverteerders.