nhzaken

Op een unieke manier ondernemers in een specifieke regio informeren en inspireren? nhzaken is een blad voor ondernemers in de kop van Noord-Holland.

nhzaken is een zakelijk magazine voor 29.000 ondernemers in Noordwest-Holland. nhzaken signaleert belangrijke ontwikkelingen in de regio. In het magazine staan interviews met deskundigen op hun vakgebied. Er is gekozen voor een moderne en eigentijdse redactieformule die perfect aansluit op de behoeften van ondernemend Noordwest-Holland.

Creatie:

diensten-online-marketing11 (1)Deze uitgave is ontstaan uit een samenwerking tussen Elma en Rodi Media. Deze samenwerking omvat het samenstellen, produceren en verspreiden van een kwalitatief hoogwaardig, zakelijk blad  in een oplage van 29.000.

Exploitatie:

magazineOm deze uitgave rendabel uit te kunnen brengen, exploiteert Elma al jaren met succes het on- en offline platform.

Doordat wij al 30 jaar dé specialist zijn in het bereiken van specifieke business doelgroepen, weten wij verbinding te leggen tussen de toeleveranciers en de ondernemers in Noordwest-Holland.