RAM

Hoe zorgt Elma er voor dat regionale ondernemers, gemeentes en ondernemersverenigingen van elkaar kunnen leren, samenwerken en nieuwe kansen creëren.

Het Regio Alkmaar Magazine (RAM) is hét zakenblad voor ondernemers, bestuurders en instanties in Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo en Langedijk. Het commitment van gemeentes en ondernemersverenigingen geeft het magazine de diepgang waar de ondernemer behoefte aan heeft.

Creatie:

diensten-online-marketing11 (1)Het magazine verbindt al ruim 25 jaar de belangrijkste zakelijke spelers in de regio en laat inhoudelijke geluiden (casussen) horen. Deze praktijkvoorbeelden gaan over: innovatie, samenwerken, kennisdeling en relevante ontwikkelingen in de regio.

In een tijdperk dat men meer scant dan leest, is het belangrijk dat het magazine inspirerend en uitnodigend is met diverse instapmomenten. Door gebruik te maken van grote visuals, streamers en diverse journalistieke genres worden de lezers in het magazine meegezogen. Wij hebben het magazine van concept tot eindproductie ontwikkeld en gerealiseerd.

Exploitatie:

magazineDoor toeleveranciers een platform te geven in het regionale magazine, kunnen wij al jaren met succes de uitgave rendabel uit brengen. Dit hebben wij gerealiseerd door de adverteerderskring te vergroten en te bouwen aan een netwerk van kernpartners.

Deze kernpartners hebben de mogelijkheid om hun verhaal op een journalistieke manier te brengen mits de content hoogwaardig en relevant is voor de lezer.