Scoren met specials

Heeft u al eens overwogen een special uit te geven? Dat kán een heel slimme zet zijn. Zo’n special biedt u de kans om eens een heel ander soort adverteerder aan te spreken. En dus extra inkomsten te genereren. Elma produceerde al veel succesvolle specials, zoals de Medische Innovatiespecial. Vraag gerust eens naar de vele mogelijkheden voor uw organisatie.

(meer…)

Specials

Specials zijn er in alle soorten en maten. Ze kunnen één thema beslaan of uw business eens op een heel andere manier over het voetlicht brengen en resulteren in een bewaarexemplaar. Sommige specials zijn zo succesvol gebleken, dat ze uitgroeien tot een volwaardige titel. Ook ú kunt er hoge ogen mee gooien. Helemaal als u er ook een elektronische nieuwsbrief aan koppelt, waardoor u extra contactmogelijkheden krijgt.

Als professionele uitgever kan Elma u natuurlijk uitvoerig informeren over de unieke kansen die specials u bieden. Elma verzorgt complete concepten, grafische ontwerpen, teksten, eindredactie, fotografie en acquisitie. Informeer gerust eens naar onze ideeën.