Staat uw begroting onder druk?

Door de vergrijzing en het economische tijdperk kampen veel verenigingen met een dalend ledenaantal. Hierdoor staat de begroting onder druk, maar bezuinigen op kwaliteit, service en professionaliteit is voor u geen optie. Juist nu is het zaak uw toegevoegde waarde te tonen en aansluiting te vinden bij generatie Y. Een doordachte communicatiestrategie die past bij de behoefte en het consumptiegedrag van jongeren is essentieel. En ja, dat kost geld. Maar het kan u juist ook geld opleveren. Benieuwd hoe dit te realiseren is?
(meer…)

Expertise in exploitatie
Naast het uitgeven van kwaliteitsmedia voor branche- en beroepsorganisaties heeft Elma al 30 jaar expertise in succesvol exploiteren. Wij werken voor veel verenigingen en begrijpen u als geen ander. Wij weten dat het belangrijk is om als vereniging een onafhankelijke uitstraling te hebben.

De afgelopen jaren breidden wij voor diverse verenigingen de adverteerderskring flink uit. Daarnaast genereren wij extra inkomsten door strategische partners  te werven die aansluiten bij de koers van de vereniging. We denken vanuit uw verenigingsplatform en maken verbinding met b2b ondernemers. Bij de Algemene Schoolleiders Vereniging (AVS) leidde dit, ondanks een dalende advertentiemarkt, tot een omzetstijging van 35%.

Zoekt u een bureau dat adverteerders/partners kan overtuigen van de waarde van uw communicatiemix? Een bureau dat zowel uw leden als relevante toeleveranciers weet te binden en te boeien? Wij staan voor u klaar!