Succesvol branchespecifiek adverteren met slimme strategie

Zomaar in het wilde weg adverteren, dat doet niemand. Meestal zit er wel een gedachtegang achter, maar toch levert die vaak nét niet het gewenste resultaat op. Dat is niet vreemd, want effectief adverteren is écht een vak apart. Een vak dat Elma al jaren succesvol beheerst.

(meer…)

Strategie adverteren

Iedere ondernemer wil relevant adverteren. Wij van Elma weten exact hoe dat te realiseren is. De aanpak van onze mediaprofessionals is er puur op gericht om het maximale rendement uit uw mediacampagnes te halen: de juiste boodschap op de juiste plek, bij de juiste doelgroep en op het juiste moment. Zowel online als in print. Want alleen doelgericht adverteren met onze slimme strategie resulteert in een hogere ROI.

Wij zijn succesvol dankzij de inzet van team van communicatieprofessionals. Het medialandschap kennen wij – met onze meer dan 30 jaar ervaring – door en door. Communicatiestrategie, media-exposure, online marketing en mediacreatie zijn onze belangrijkste pijlers. We zijn actief voor gerenommeerde opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren, zoals accountancy (NBA), onderwijs (AVS, LBBO) en architectuur (BNA) en kunnen ook zeker iets voor u betekenen. Benieuwd wat Elma voor u kan betekenen? Neem  contact op via onderstaand contactformulier of bel met 0226 – 33 16 00 voor meer informatie.