Uw netwerk biedt kansen voor al uw leden! Hoe kunt u hen helpen om deze te verzilveren?

Eén van de unieke USP’s van uw vereniging is het waardevolle netwerk. Halen uw leden momenteel het maximale resultaat uit het netwerk? Als u actieve en betrokken leden wilt realiseren, zult u eerst moeten inventariseren waar de interesses, wensen en behoeften liggen.

(meer…)

Op welke thema’s willen zij discussiëren en kennis delen? U kunt als vereniging de verbindende factor zijn en de leden aan elkaar koppelen. Vervolgens kunt u leden bewegen om actief te zijn en zelfs door te laten groeien naar een ambassadeur.

Margriet de Groot laat u zien hoe u morgen kunt starten met het bouwen en oprichten van een community. Margriet de Groot is mede-oprichter van Netwerkapp en onderzoekt in samenwerking met de TUE hoe je beter kunt Netwerken met serious gaming.

De Elma Inspiration Day is een regelmatig terugkerend event met steeds een nieuw, inspirerend thema voor bestuurders, verenigingsmanagers en communicatieprofessionals van branche- en beroepsorganisaties. Deze keer komen prangende vraagstukken rondom het thema ‘Het creëren van actieve en betrokken leden. Van lid naar ambassadeur.’ uitgebreid aan bod. Leer van succesverhalen van branchegenoten, ontvang handige tips en tricks van mediaprofessionals en wissel van gedachten met collega’s.

Nog niet aangemeld? Meld u nu gratis aan via marketing@elma.nl.
De Elma Inspiration Day vindt plaats op donderdag 6 april van 13.00 tot 17.00 uur bij de NBA in Amsterdam. Bij een no-show wordt € 25,- in rekening gebracht i.v.m. de catering.