Vacature: Accountmanager technische vacaturebank (sales)

Wij zijn op zoek naar een: Accountmanager technische vacaturebank (sales)

(meer…)

Stapel tijdschriften


Over Jobtec: JobTec.nl is onderdeel van de Elma Media Groep en is een gespecialiseerde, online vacaturebank voor technici op MBO-, HBO- en WO-niveau. Wij zijn het platform voor technische vacatures in de breedste zin van het woord. Onze werkwijze is erop gericht om werkgevers snel en eenvoudig in contact te brengen met technisch specialisten.

Functieomschrijving: De accountmanager is verantwoordelijk voor het op-/uitbouwen en onderhouden van het klantennetwerk van de Jobboards. Door acquisitie zorg je ervoor dat je mooie opdrachten binnen haalt met als doel het marktaandeel en rendement van Jobtec.nl te vergroten. De accountmanager haalt nieuwe klanten binnen, onderhoudt bestaande relaties en zorgt voor uitbreiding van het marktaandeel.

Profiel:
– Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
– Je hebt liefst een aantal jaren werkervaring in de online vacaturebranche
– Je hebt kennis van Social Media
– Je bent commercieel, ondernemend, assertief, dynamisch, gedreven, enthousiast en in staat om op meerdere niveaus contacten te leggen en te onderhouden bij (potentiële) klanten.

Voor inhoudelijke vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Silvèr Snoek (06) 255 141 22 of Trees van der Vaart, telefoon: (0226) 33 16 14.

Wat bieden wij? Wij bieden het dynamische werkklimaat van een groeiende onderneming, een zelfstandige en uitdagende functie in een fulltime dienstverband en een aantrekkelijk basissalaris met een prima provisieregeling.

Enthousiast over deze functies? Herken je jezelf in deze omschrijving? Stuur dan je sollicitatiebrief en C.V. naar t.vandervaart@elma.nl.