Wij zijn op zoek naar 2 ervaren bladmanagers (sales)

Wij zijn op zoek naar 2 ervaren bladmanagers (sales). Als bladmanager beheer je bestaande en nieuwe klanten binnen één of meerdere van de vakgebieden waarin we werkzaam zijn. Je benadert en adviseert adverteerders en mediabureaus over de advertentiemogelijkheden.

(meer…)

Stapel tijdschriften

Functieomschrijving:
Als bladmanager beheer je bestaande en nieuwe klanten binnen één of meerdere van de vakgebieden waarin we werkzaam zijn. Je benadert en adviseert adverteerders en mediabureaus over de advertentiemogelijkheden. Als bladmanager ben je verantwoordelijk voor een eigen klantenkring, natuurlijk met een bijbehorende, haalbare omzetdoelstelling.
De collega die wij zoeken is een topper op verkoopgebied. Je bent communicatief vaardig en in staat wensen van klanten te vertalen naar een passende oplossing binnen je project(en). Daarnaast ben je prestatiegericht en hebt een groot doorzettingsvermogen om je doelstellingen te realiseren. Je kunt zowel individueel als in teamverband uitstekend functioneren.

Profiel:

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt liefst een aantal jaren werkervaring in de mediabranche
  • Je bent dynamisch, gedreven, enthousiast en in staat om op meerdere niveaus contacten te leggen en te onderhouden bij (potentiële) klanten.

Aanbod:
Wij bieden het dynamische werkklimaat van een groeiende onderneming, een zelfstandige en uitdagende functie in een fulltime dienstverband en een aantrekkelijk basissalaris met prima provisieregeling.

Enthousiast over een van deze functies?

Herken je jezelf in deze omschrijving? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar t.vandervaart@elma.nl of naar E Media B.V., t.a..v. Trees van der Vaart, Postbus 18, 1720 AA  Broek op Langedijk. Voor inhoudelijke vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Silvèr Snoek, telefoon: (0226) 33 16 67.