Vernieuwingsslag met frisse bladformule

Hoe staat het met uw magazine? En met uw bladformule? Een goed blad kan niet zonder een scherpe bladformule. Het geeft richting en biedt houvast bij de productie van succesvolle bladen. Kijk eens kritisch naar uw bestaande formule en pas hem aan aan de huidige tijd. Het kan een verfrissende nieuwe insteek opleveren. Lees hoe de Artsen Jeugdgezondheidszorg Nederland (AJN) de bladformule aanpast.

(meer…)


Artsen Jeugdgezondheidszorg Nederland (AJN) besloot samen met Elma de formule van het magazine Jeugdarts Actueel! (JA!)tegen het licht te houden. Zodat het aansluit bij de huidige tijd en weer jaren meekan.

Om de binding met haar leden een oppepper te geven, is een vernieuwingsslag gemaakt met JA!. Het blad onderscheidt zich met een eigen identiteit en is een welkome afwisseling tussen de veelheid aan vakliteratuur die jeugdartsen lezen.

JA! lezen zij vooral om geïnspireerd en verrast te worden door verhalen van vakgenoten. Elk nummer van JA! krijgt daarom een thema. Dat sluit aan op een actuele ontwikkeling in het vak, een bijzonder onderzoek, een opvallend praktijkverhaal, een standpunt van de AJN of een activiteit van de vereniging. Leden moeten zich erin herkennen en zich ermee verbonden voelen. Komende zomer rolt het eerste nummer van de pers.