Wegens succes verschijnt Vakblad Asset Management in 2017 vier keer

Een paar weken geleden is het 2e nummer van VAM (Vakblad Asset Management) op de mat gevallen bij 1.800 leden van de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO). De lezers van VAM waarderen het vakblad, waardoor het volgend jaar vier keer verschijnt. Bent u nieuwsgierig naar het vakblad of wilt u in 2017 ook een eigen vakblad of verenigingsmagazine?

(meer…)

Vakblad Asset Management (VAM) gaat over asset management in de onderhoudsbranche. Het laat zien dat taken en kennisgebieden van beheer tot sloop, waaronder beheer & onderhoud, safety, slopen, risicomanagement en materiaalkunde niet zonder elkaar kunnen en tot dezelfde keten van asset management behoren. VAM belicht met vakinhoudelijke artikelen alle aspecten van asset management.

VAM is een uitgave van de NVDO, maar het richt zich op de totale branche en niet alleen op de leden. In het vakblad vind je geen verslagen van ledenbijeenkomsten of ledennieuws. Wel heeft het blad een duidelijke NVDO-signatuur: het draagt de visie van de NVDO uit en besteedt aandacht aan NVDO-activiteiten. NVDO-leden komen als specialisten in verschillende artikelen aan bod. VAM informeert en signaleert, brengt achtergronden en opinies. Het blad is toonaangevend voor de branche en is bezig om hét vakblad voor de hele sector te worden.

Elma Media ontwikkelde voor NVDO bij aanvang de bladformule en het ontwerp. Daarnaast verzorgen wij een deel van de tekstuele invulling, de bijkomende fotografie en productie. Om de kosten voor de NVDO te drukken, bieden wij de toeleveranciers een waardevol platform aan. Samen met de adverteerder wordt er een effectieve mediacampagne ontwikkeld om op het juiste moment onder de aandacht te komen bij hun doelgroep.