Wim Zech, actief als ondernemer binnen ISN en Elmagroep

“Innovatie is meer dan voor de troepen uit lopen”
Internet Service Nederland B.V. is trendsetter op het gebied van mobiele marketing en commerciële videopresentaties. Het innovatieve internetmarketingbedrijf, gevestigd aan de Willem Dreeslaan in Zoetermeer, stelt maandelijks onder de naam taGGle zo’n 120.000 video’s samen voor haar klanten.

(meer…)

“Informatieve en aantrekkelijke trailers van maximaal 60 seconden met een enorm uitnodigend effect,” zegt Wim Zech, eigenaar en creatief brein van ISN. “Makelaars, autobedrijven, caravan- en camperbedrijven, elke ondernemer met een steeds wisselend aanbod blijkt gebaat bij het geautomatiseerde videosysteem. taGGle, dat begon als een creatief idee, is inmiddels een toonaangevend marketingconcept in de automotive branche en in de makelaarsbranche. Ik ben trots op wat we de afgelopen jaren met ons team hebben bereikt.”

Wim Zech is extra gemotiveerd aangescho­ven, hij heeft net de lancering van een nieuwe versie taGGleMakelaar achter de rug. Gemak en rendement gaan hand-in-hand bij deze dienst; hij legt ons het concept uit: “Elke keer als een makelaar een nieuwe woning in de verkoop krijgt, voert hij deze in zijn eigen verkoopsysteem in. Ligging, woningtype, aan­tal kamers, staat van onderhoud, alles wat hij over een woning wil vertellen. Na het invoe­ren gaat taGGle voor hem aan de slag!

‘In the cloud’ wordt een dynamische video­presentatie van de woning samengesteld die in 60 seconden álle onderscheidende ken­merken toont én benoemt! Kort, krachtig en compleet, voorzien van mooie effecten en een live ingesproken mannelijke of vrouwelijke voice-over. Deze taGGle-video’s zijn geopti­maliseerd om te delen via Facebook en andere social media-kanalen, of om via een persoon­lijk WhatsApp-bericht te sturen naar een klant, waarvan je weet dat deze op zoek is naar een dergelijke woning.

Het innovatieve is dat we hier praten over een volledig geautomatiseerd proces, de makelaar hoeft voor het maken van deze video’s hele­maal niets te doen. Hij kan zich volledig rich­ten op zijn core business.”

VIDEOMARKETING
ISN is met taGGle actief in branches die zich kenmerken door een continu wisselend aan­bod dat via websites en portals wordt aange­boden. In alle gevallen zijn het ondernemers die graag, met behulp van video, potentiele klanten via internet en social media triggeren. Naast de geautomatiseerd gegenereerde vi­deo’s bieden wij ook de mogelijkheid om met de taGGle-app maatwerkvideo’s te maken die direct toegevoegd kunnen worden aan de advertentie. ISN heeft dan ook stevige voet aan de grond in de genoemde branches. Het concept wordt omarmd, zowel door de dea­lerbedrijven zelf als door de belangrijke markt­partijen in de branches.

“Van het één komt het ander,” verklaart Wim Zech desgevraagd. “Toen alweer enkele jaren geleden de eerste taGGleAuto-video’s met ons ‘intelligente voice-over-systeem’ werden af­gespeeld, waren de belangrijke spelers in de markt direct geïnteresseerd. Zo wilde Markt­plaats, als één van de belangrijkste autopor­tals van Nederland, de taGGleAuto-video’s kunnen afspelen in een eigen videoplayer. Het prettige van een flexibele club medewerkers is dat er in zo’n geval op zeer korte termijn vernieuwingen kunnen worden doorgevoerd. Marktplaats is nu één van de vele platforms en portals waar ISN het afspelen van video’s vol­ledig faciliteert.”

DIRECT HANDELEN
Juist in de internetmarketing volgen innovaties én trends elkaar heel snel op. Dat maakt het volgens Wim Zech nu juist zo geweldig om in deze branche te ondernemen. “Echter, inno­vatie alleen is niet genoeg om voor de troe­pen uit te lopen! Dankzij de korte lijnen en de krachtige samenwerking met onze partners kan er direct worden gehandeld als signalen uit de markt vragen om aanpassingen of ver­nieuwingen in de bestaande concepten.”

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Wim Zech kijkt tegen het einde van 2016 in ieder geval terug op een succesvol jaar: “Het was een jaar waarin we mooie concepten hebben gerealiseerd en voet aan de grond kregen in Duitsland met onze Duitstalige vari­ant van taGGleAuto. De toekomst ziet er wat mij betreft veelbelovend uit. Er is ruimte voor verdere groei en we staan open voor nieuwe branches. Ik laat me dan ook graag uitdagen!”

 Meer informatie op www.taggleauto.nl of www.tagglemakelaar.nl

Bron: Zoetermeerse Zaken