BNA Media

Behoren de professionals in de architectuur tot uw doelgroep en bent u van plan om hen effectief te benaderen? Dan vormen de crossmediale media van Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA) – het ideale platform. De mediakanalen bestaan uit een website, de digitale nieuwsbrief, het BNA-jaarboek voor opdrachtgevers en de mogelijkheid tot strategisch partnerschap of sponsor van een event.

BNA Architecten Jaarboek

Het BNA Architecten Jaarboek wordt op naam verstuurd aan aangesloten architectenbureaus en relaties. Relaties bestaan o.a. uit woningcorporaties, hoofden bouw- en woningtoezicht, grote bouwondernemingen en NEPROM-leden.

Digitale nieuwsbrief

Twee keer per maand krijgen 6.500 erkende architectenbureaus en relaties de digitale nieuwsbrief van de BNA. De nieuwsbrief biedt een overzicht van de meest recente, relevante en opvallende ontwikkelingen in het vakgebied.

www.BNA.nl

Bezoekers per maand: 17.500

Strategisch BNA-partner of sponsor

Als strategisch BNA-partner of sponsor heeft u de mogelijkheid om op structurele wijze de doelgroep architecten en overige event-bezoekers te informeren over uw producten en diensten. U wordt verbonden aan één of meerdere activiteiten, projecten en events gedurende het jaar.

Wilt u ook effectief uw doelgroep bereiken?

Dat kan! Wij hebben voor u een crossmediaal aanbod waarmee u onder de aandacht komt van professionals in de architectuur.