Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen in de “verenigingswereld”? Of bent u benieuwd naar recente activiteiten rondom Elma? Bezoek regelmatig onze website of meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Burgemeester Aboutaleb opent nieuwe hoofdkantoor ISWA

Op maandag 13 januari 2020 opende burgemeester Ahmed Aboutaleb het nieuwe hoofdkantoor van de International Solid Waste Association (ISWA) in het Cambridge Innovation Center Rotterdam. Vanaf dit jaar is Rotterdam de vestigingsstad van deze belangrijke internationale branchevereniging op het gebied van afval (voorheen gehuisvest in Wenen). Tegelijkertijd met de opening, start ook de kaartverkoop voor het ISWA2020 congres dat van 28-30 september 2020 plaatsvindt in het World Trade Center. (meer…)

Nieuwe koers voor het Register Belastingadviseurs

In juni vorig jaar heeft het RB een strategisch plan ingezet om de vereniging klaar te stomen voor de toekomst. Een belangrijke aanleiding voor dit plan is de verandering in de wereld om ons heen op technologisch, maatschappelijk en wettelijk gebied en de betekenis hiervan voor de fiscalist. (meer…)

Proosten op het vernieuwde NMT Magazine

In november is het vernieuwde NMT Magazine verschenen en in maart staat de vernieuwde NMT Special op de planning. Aanleiding voor deze nieuwe look is dat het huidige magazine niet meer voldeed aan de wensen van de NMT. (meer…)

Bij de Les gaat ook online

De NVS-NVL, de onderwijsvereniging voor begeleiders in het vo en mbo, werkt momenteel hard aan de ontwikkeling van een online versie van haar vakblad ‘Bij de Les’. Deze krijgt vorm in de online Kennisbank van Elma Media. ‘Als een lid ons blad uit heeft en in de papierbak gooit, dan gaat het gros van de content van Bij de Les nu verloren’, zegt Pim Wijers, communicatieadviseur bij de NVS-NVL. (meer…)

Onze mooiste herinnering in ons jubileumjaar?

40 jaar uw vertrouwen in ons als mediapartner.

Inderdaad, het is druk als mediapartner voor veel branche- en beroepsorganisaties. Zo druk, dat wij met ons hoofd al regelmatig in 2020 zitten. Daardoor zouden we haast vergeten dat Elma Media weer een jaar aan ervaring rijker is. (meer…)

Prettige feestdagen en een gelukkig en gezond 2020!

Taalcampagne notaris.nl wint marketingaward

De KNB-socialmediacampagne #NotarisTaalZonderOmhaal heeft een Grand Prix Content Marketing Bekroning gewonnen. De jury roemde de taalcampagne van notaris.nl voor het opzoeken van het randje en de inhoud met een knipoog. (meer…)

De jury roemde het opzoeken van het randje en de inhoud met een knipoog

Uitslag HZC poll “Waarom bent u lid van HZC?”

Een aantal malen per jaar houdt HZC een poll op de website vanuit  het Promotieteam. Wij delen de uitslag graag met u. De vraag was: “Waarom bent u lid van HZC?”, waarbij men kon kiezen uit onderstaande opties. (meer…)

Een échte machinist (monteur) lid is bij Vakvereniging Het Zwarte Corps

Verenigen voor meer werkplezier

De Jonge Specialist, de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD), de Landelijke Organisatie Van Aspirant Huisartsen (LOVAH) en VvAA lanceerde vorige maand een nieuwe beweging van jonge dokters. Centraal binnen die beweging staan onder meer oplossingen op het gebied van werkplezier en mentaal fit zijn. (meer…)

Centraal staan oplossingen op het gebied van werkplezier en mentaal fit zijn

Bij de ANT staan de leden centraal

De Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) is dé belangenbehartiger van tandartsen, een snel groeiende beroepsorganisatie met een eigen geluid. Zij zetten zich in voor een beter imago van de beroepsgroep en blijven strijden tegen bureaucratie. (meer…)

"Ons magazine Dentz verhoogt de zichtbaarheid van de vereniging”.

Winactie als ‘ledenwervingsmiddel’

Het is een veelgebruikte tactiek – winacties zijn nou eenmaal een beproefde manier om de betrokkenheid in een product, merk of vereniging te verhogen. Door de verhoogde betrokkenheid vertellen deelnemers graag over de actie van hun vereniging. En als dat het resultaat is van de actie, dan heeft u uw achterban omgetoverd tot marketeers. (meer…)

De winactie heeft positieve aandacht en een flink aantal nieuwe leden opgeleverd
Trotse mediapartner van: