Nieuws

NBA lanceert nieuwe website

De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants heeft haar geheel vernieuwde website gelanceerd. De nieuwe website is met inbreng van veel leden en andere gebruikers ontwikkeld.

Het zoeken en filteren van informatie is aanzienlijk vereenvoudigd en tegelijkertijd sterk verbeterd. Informatie is ook beter gegroepeerd: pagina’s binnen hetzelfde thema hebben een label met dezelfde kleur.

Ook nieuw is dat wanneer men op de gezochte pagina komt, er rechts in een balk alle gerelateerde artikelen staan. Zo is op een handige manier alle relevante informatie over een onderwerp beschikbaar.

Handreiking

Wie zich afvraagt of na het zoeken wel de meest recente versie van bijvoorbeeld een handreiking is gevonden, kan onder de knop ‘versies’ zien wat er wanneer onder dezelfde titel is verschenen. Wie een oudere versie van een document opent, krijgt bovendien een waarschuwing dat er een nieuwere versie bestaat.

Leden kunnen inloggen op MijnNBA, om zelf hun persoonsgegevens te wijzigen en hun PE te registreren.

HRA

De veel geraadpleegde HRA (Handleiding Regelgeving Accountancy) is via de website ook digitaal beschikbaar; voorheen moest daarvoor een aparte applicatie worden opgestart. Ook hier maakt de verbeterde zoek- en filterfunctie een verschil met de oude website.

Wat niet veranderd is, is het adres:  www.nba.nl.

Bron: NBA