NBA

De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de publiekrechtelijke beroepsorganisatie van en voor alle 22.000 accountants in Nederland.

Uitdaging

Op welke wijze sluiten de media van de NBA goed aan bij de wensen en behoeften van haar leden? En hoe maken we de exploitatie van de alle communicatiemiddelen rendabel?

Oplossing

Elma Media heeft de NBA begeleid en geadviseerd bij de herpositionering van de Accountant mediamix. Wij zien dat de rol van elk communicatiemiddel verandert, maar hoeveel nieuwe mogelijkheden het huidige digitale tijdperk ook biedt: print blijft een onmisbaar onderdeel van de mediamix. Daarvan was ook de NBA overtuigd. Het vernieuwde vakblad Accountant verschijnt zes keer per jaar. De inhoud is thematisch met opiniërende artikelen en diepgang. Het nieuws is vrijwel geheel uit de uitgave verdwenen en wordt nu verspreid via de website en de digitale nieuwsbrief. Kortom, een uitgave die tot aandachtig lezen uitnodigt en waar men echt voor gaat zitten. Daarnaast is de site is volledig responsive opgezet, zodat zowel op pc, tablet als mobiel automatisch geschaald wordt.

Resultaat

Een prachtige, moderne communicatiemix die zeer gewaardeerd wordt door de leden. Daarnaast zorgt het toegewijde salesteam van Elma Media ervoor dat de mediamix op een rendabele manier uitgegeven kan worden. De afgelopen jaren hebben wij de adverteerderskring succesvol uitgebouwd. Dat resulteerde in een stijging van de advertentieverkoop.

Recente projecten

Wilt u ook advies?