Over ons

Wij zijn Elma Media: een betrouwbare mediapartner voor brancheverenigingen en beroepsorganisaties in Nederland. Wij helpen met uw strategie, ledenwerving, conceptontwikkeling en de succesvolle exploitatie van uw mediaportefeuille. Denk hierbij aan een op maat samengestelde exploitatiebegroting en een helder overzicht van de exploitatiekosten. Onze aanpak – vaak middels een crossmediale campagne – zorgt voor een effectieve inzet van uw on- en offline media, zodat u uw leden optimaal kunt bereiken en bedienen. Daarnaast stellen wij een slim acquisitieplan op en kunnen u volledig ondersteunen bij de advertentieverkoop. Wij zetten onze kennis graag in om organisaties te ondersteunen. Of dat nu gaat om de realisatie en productie van diverse media of de exploitatie daarvan, bij ons bent u in goede handen.

Media partnership
In dit tijdperk zijn professionele netwerken belangrijker dan ooit. Duurzaam succes vraagt om samenwerking, kennisdeling en nieuwe manieren van verbinden. Wij geloven in de unieke rol van branche- en beroepsverenigingen; nu en in de toekomst. Elma Media versterkt de (meer)waarde van verenigingen. Ons team van professionele mediaspecialisten staat ook voor uw vereniging klaar, zodat u de volgende stap kunt zetten.

Michiel
Van Overbeek

Algemeen directeur

“Als ik naar mijn opgroeiende kinderen kijk, dan zie ik een parallel met het medialandschap. De verandering is dagelijks zichtbaar, maar inspringen op elke miniverandering is niet de beste keuze. Het gaat om balans. Een unieke beleving die elke dag energie geeft.”

Silvèr Snoek

Commercieel Directeur

Onze klanten verdienen een gedegen advies om efficiënt hun doelgroep te bereiken. Dit vraagt om een professionele benadering en een aanbod van waardevolle media. Kwaliteit is continu verbeteren, iets wat we toepassen op onze producten, diensten en salesteam. Mijn uitdaging, ons gezamenlijke doel!

Ellen Marijnissen-Dekker

Mediastrateeg

“Reizen geeft mij energie en inspiratie. Het uitstippelen van een (media)strategie is voor mij net zo’n reis! Als ik uiteindelijk het resultaat zie – waarbij de brug is geslagen met commercie – is het net alsof ik bij thuiskomst met een glimlach op mijn gezicht door het vakantiefotoboek blader!”