Expertise

Elma Media is al ruim 40 jaar een betrouwbare mediapartner voor veel branche- en beroepsverenigingen. Wij adviseren en begeleiden verenigingen op het gebied van (communicatie)strategie- en koersbepaling. Daarnaast houden we ons bezig met de realisatie van media – denk aan magazines en digitale nieuwsbrieven – en zorgen we voor een succesvolle exploitatie van de mediaportefeuille van de vereniging. Onze aanpak zorgt voor een effectieve, crossmediale inzet van on- en offline media. Zodat verenigingen hun leden en stakeholders optimaal kunnen bereiken en bedienen.

Ledenbinding

Leden werven en binden? Dat vraagt om een heldere koers en strategie voor uw vereniging. Wij begeleiden u in het onder woorden brengen van uw visie en het bepalen van een aansprekende mediaformule. Indien gewenst ondersteunen we bij de doorvertaling naar praktische vervolgstappen.

Communicatiestrategie

Het bepalen van de juiste communicatiestrategie is voor uw vereniging van essentieel belang om leden te binden. Sluit uw communicatiestrategie aan bij de wensen en behoeften van uw leden? Wilt u advies ontvangen op welke manier u effectief uw mediamix kunt inzetten?

Huisstijl en mediacreatie

Een heldere communicatiestrategie naar kwalitatief hoogwaardige communicatiemiddelen vertalen: daar ligt onze kracht. Op zo’n manier dat uw leden geïnspireerd en more tips heresee them hereelfbarss10 phone case geïnformeerd worden. Elma Media begeleidt u in het ontwikkelen van een crossmediale campagne, creatieve communicatieconcepten en verzorgt de productie en vormgeving van uw media. Ook voor het creëren van een nieuwe huisstijl draaien wij onze hand niet om.

Exploitatie

Bent u op zoek naar een organisatie die adverteerders kan overtuigen van de waarde van uw communicatiemix? Een organisatie die adverteerders weet te boeien en die diensten en producten levert die van toegevoegde waarde zijn voor uw leden? Naast het uitgeven van relevante kwaliteitsmedia voor branche- en beroepsorganisaties hebben wij al meer dan veertig jaar expertise in het succesvol exploiteren van uw mediakanalen. Wij treden op als uw ambassadeur en zijn het verlengstuk van uw vereniging.