Huisstijl en mediacreatie

Een heldere communicatiestrategie naar kwalitatief hoogwaardige communicatiemiddelen vertalen: daar ligt onze kracht. Op zo’n manier dat uw leden geïnspireerd en geïnformeerd worden. Elma Media begeleidt u in het ontwikkelen van een crossmediale campagne, creatieve communicatieconcepten en verzorgt de productie en vormgeving van uw media. Ook voor het creëren van een nieuwe huisstijl draaien wij onze hand niet om.

Een heldere communicatiestrategie wordt vertaald naar kwalitatief hoogwaardige communicatiemiddelen. Daardoor kunt u uw leden relevante informatie op het juiste moment en in de juiste vorm aanbieden. Op deze manier behoudt en versterkt u de binding met uw leden. Behoeften en gedrag spelen een belangrijke rol bij de keuze en ontwikkeling van de juiste middelen. Elma Media is bij uitstek specialist in het ontwikkelen en produceren van media voor branche- en beroepsorganisaties. Wij bedenken en ontwikkelen unieke, creatieve concepten die uw doelgroep prikkelen.

Elma Media versterkt de waarde van uw vereniging met media en content die ertoe doen. Wilt u ook effectief uw leden bereiken en precies de juiste snaar raken? Onze mediastrategen en creatieven staan voor uw klaar!

Met trots presenteren we onderstaande casus: