Exploitatie

Bent u op zoek naar een organisatie die adverteerders kan overtuigen van de waarde van uw communicatiemix? Een organisatie die adverteerders weet te boeien en die diensten en producten levert die van toegevoegde waarde zijn voor uw leden? Naast het uitgeven van relevante kwaliteitsmedia voor branche- en beroepsorganisaties hebben wij al meer dan veertig jaar expertise in het succesvol exploiteren van uw mediakanalen. Wij treden op als uw ambassadeur en zijn het verlengstuk van uw vereniging.

Elma Media is een betrouwbare partner voor zowel u als voor uw adverteerders. Het is immers ons gezamenlijk belang dat uw media goed gewaardeerd worden. Als uw media goed gelezen worden, is het voor adverteerders aantrekkelijk om te adverteren. Wij denken mee, kijken verder en ontwikkelen samen met u nieuwe commerciële proposities. Dat alles met een portie Noord-Hollandse nuchterheid.

Voor veel verenigingen stellen wij een toegewijd salesteam samen dat nieuwe adverteerders aan uw media bindt en een netwerk kan opbouwen van trouwe businesspartners voor uw vereniging. Zo zorgt Elma Media voor meer continuïteit in uw media-inkomsten en een boost in de advertentieverkoop. Voor diverse verenigingen heeft onze aanpak – ondanks een dalende advertentiemarkt – tot een inkomstenstijging geleid. Daar zijn we best een beetje trots op!

Benieuwd hoeveel advertentie-inkomsten wij voor uw vereniging kunnen genereren? Interesse in een passend acquisitieplan? Wij delen graag onze expertise met u!

Met trots presenteren we onderstaande casus: