LBBO Media

De Landelijke Beroepsgroep Begeleiders Onderwijs (LBBO) is de overkoepelende organisatie voor de beroepsgroepen van intern begeleiders, ambulant begeleiders, gedragsspecialisten, jonge-kindspecialisten, beeldbegeleiders, specialisten begaafdheid en zelfstandig begeleiders in het onderwijs.

Magazine Beter Begeleiden

Wilt u begeleiders in het onderwijs crossmediaal bereiken, dan is het LBBO-magazine Beter Begeleiden het platform bij uitstek om uw doelgroep te benaderen.

Beter Begeleiden biedt essentiële informatie die specifiek is gericht op het vakgebied van de intern en ambulant begeleiders, gedragsspecialisten en beeldbegeleiders. Hen wordt relevante, inspirerende en actuele informatie aangeboden middels nieuwsberichten van de vereniging en diepgaande achtergrondverhalen over het vakgebied. Beter Begeleiden is een spreekbuis voor de leden.

Oplage 5.000
Frequentie: zes keer per jaar.

Beurs Beter Begeleiden

Op de beurs voor begeleiders in het onderwijs worden onderwijsbegeleiders volledig op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied en kunnen zij kennismaken en ervaringen uitwisselen met vakgenoten.

Wilt u ook effectief uw doelgroep bereiken?

Dat kan! Wij hebben voor u een crossmediaal aanbod waarmee u onder de aandacht komt van begeleiders in het onderwijs.